dimarts, 3 de febrer del 2009

La rebelió de les màquines ( un fet insòlit)


Un dia la Caterina es va llevar i el primer que va fer va ser posar el microones en marxa, per escalfar la llet i es va trobar que el meravellós aparell produia gel.


D'entrada no se'n va adonar, però quan l'aparell portava un temps funcionant sense parar, tota estranyada va obrir la porta i va veure que de la màquina començava a sortir-ne gel a dojo. La dona, esverada, va cridar al seu marit, que no va poder fer res. Quan el gel va sobrepassar els límits de la cuina i ja envaïa la sala, només els va quedar la solució de trucar als bombers perquè aquell fet anòmal els sobrepassava.


Quan van arribar els bombers es van dirigir ràpidament a l'electrodomèstic i el van ruixar amb aire calent. Immediatament va deixar de produir gel. L'home i la dona es van quedar molt desconcertats i el cap dels bombers els va dir que ja s'havien trobat en dos casos semblants al que acabava de succeir i que els investigadors pensaven que era una rebelió de les màquines que estaven cansades de sempre fer el mateix treball ,pel qual havien estat dissenyades, i volien un xic de variació a la seva rutina diària.
Magda Simon